Ancheta medicilor anti-vaccinişti de la Iaşi, aproape de final. Ce sancţiuni se pot da?

Data:

Răzvan Constantinescu şi Iulian Şerban se numără printre semnatarii scrisorii deschise adresate Guvernului României „Comunicat de presă. Medicii români nu mai tolerează aberaţiile Guvernului! Încetaţi starea de teroare!“.

Cercetarea disciplinară de la Colegiul Medicilor Iaşi a medicilor Răzvan Constantinescu şi Iulian Şerban, pentru „instigarea pacienţilor la refuzul respectării normelor legate de pandemia de COVID-19“ este aproape de finalizare. Zilele trecute au continuat audierile în Comisia de Jurisdicţie, însă deciziile finale vor fi luate de Comisia de Disciplină, unde urmează să ajungă concluziile anchetei.

Ancheta a fost mult încetinită de faptul că cei doi nu au răspuns din prima convocărilor Colegiului. Ei au primit mai multe astfel de solicitări pentru a se prezenta, dar au invocat diferite motive pentru a nu le da curs.

Cei doi medici se numără printre semnatarii scrisorii deschise adresate Guvernului României „Comunicat de presă. Medicii români nu mai tolerează aberaţiile Guvernului! Încetaţi starea de teroare!“ prin care cereau „revenirea la normalitate“ în contextul pandemiei de COVID-19 şi sunt cunoscuţi pentru propriile teorii emise în legătură cu existenţa virusului şi pentru diseminarea informaţiilor false în acest context. Scrisoarea a fost făcută publică în aprilie, iar Colegiul Medicilor a transmis către colegiile teritoriale necesitatea luării unor măsuri.

Citește articolul complet în Ziarul de Iași

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Unitatea Administrativ – Teritorială Municipiul Slatina, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului „Realizare infrastructură pentru biciclete“

Unitatea Administrativ – Teritorială Municipiul Slatina, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului „Realizare infrastructură pentru biciclete“

Orașul în care facturile de încălzire pe luna februarie sunt cu 25% mai mari

Orașul în care facturile de încălzire pe luna februarie...