Angajată de la Evidența Persoanelor, confirmată pozitiv cu noul coronavirus – Ziarul Mesagerul de Sibiu « mesageruldesibiu.ro

Data:

O angajată a Serviciului Public Comunitar de Evidență a Persoanelor al Municipiului Sibiu a fost confirmată pozitiv în urma testării SARS CoV-2.

Autoritățile precizează că angajata a fost internată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, fiind sub monitorizare și tratament specific.

S-a început o ancheta epidemiologică, în urma căreia persoanele cu care femeia a intrat în contact, 7 la număr, au fost izolate acasă și testate.

În urma testării…

Mesagerul de Sibiu
Mesagerul de Sibiuhttps://www.mesageruldesibiu.ro
Mesagerul de Sibiu este un saptamanal generalist, cu orientare spre subiectele cu caracter comunitar. Lansat in 2011, ziarul apare in fiecare vineri, in format standard 12 pagini (din care 4 color), intr-un tiraj de 5.000 exemplare, distribuite in municipiul Sibiu, orasele si comunele importante din judet, la vanzarea prin chioscuri si prin abonamente. O parte importanta a tirajului o constituie abonamentele contractate cu societati comerciale, institutii si persoane fizice. Editia online, accesibila pe www.mesageruldesibiu.ro, este actualizata de mai multe ori pe zi cu stiri de ultima ora si pune accent pe continutul multimedia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul:

- Publicitate -spot_imgspot_img

Azi

Mai multe articole similare
Similare

”Povestea vinului pe pasajele Bistriței”, la a 2-a ediție

Un nou capitol din ”Povestea vinului pe pasajele Bistriței”...

Traian Băsescu a cerut revizuirea sentinței prin care i s-a atribuit calitatea de colaborator al fostei Securități

Fostul președinte Traian Băsescu a cerut revizuirea sentinței prin...

Consiliul Fiscal despre rectificarea bugetară: gol de venituri de 9 miliarde lei

Pe partea de venituri bugetare Consiliul Fiscal apreciază drept...