Angajații unei companii de utilități publice, în slujbă la conacul lui Marian Oprișan

Un locuitor al comunei Bolotești a surprins imagini în care se vede foarte clar cum operatorul regional de apă și canalizare, companie de utilități publice din Focșani, execută lucrări la conacul lui Marian Oprișan.

Conacul baronului de Vrancea este deja faimos la nivel național, nu o dată fiind fotografiat complexul de dimensiuni faraonice situat într-una dintre cele mai pitorești zone din țară. El a devenit și mai cunoscut, după ce jurnaliștii de investigații locali au arătat că respectivul conac aparține mamei lui Marian Oprișan, care a lucrat toată viața ei la o fabrică de confecții din Focșani.

Conacul are aspectul general al unei fortărețe și arată de-a dreptul impresionant, cuprinzând mai multe clădiri, dar și anexe arondate unor veritabile zone de agrement.

Și pentru că un baron rămâne baron chiar și după ce-și pierde electoratul, Marian Oprișan apelează la serviciile operatorilor publici pentru propria moșie.

Investigatoria
Investigatoria își propune să aducă și în România conceptul de jurnalism constructiv, urmărind, deci, să aducă laolaltă problema și soluția ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Bugetarii Galațiului dau cei mai mulţi bani la stat. Salarii mari, taxe și impozite pe măsură

Nu e un secret pentru nimeni că salariile din sectorul bugetar sunt cu mult mai mari decât cele din sectorul privat.

SURSE. Comisia din Penitenciarul Rahova a fost de acord cu eliberarea condiționată a lui Liviu Dragnea

Comisia de specialitate din Penitenciarul Rahova a dat aviz favorabil pentru ieșirea mai devreme din închisoare a lui Liviu Dragnea, au declarat pentru G4Media.ro...

Iohannis: ”În această seară cred că vom avea ceremonia de învestire pentru un nou ministru al Sănătăţii”

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că este nevoie de reformă în domeniul Sănătăţii şi trebuie intervenit pentru a face spitalele mai performante şi...