joi, 20 ianuarie 2022
AcasăNewsletterAngajații unei companii de utilități publice, în slujbă la conacul lui Marian...

Angajații unei companii de utilități publice, în slujbă la conacul lui Marian Oprișan

Un locuitor al comunei Bolotești a surprins imagini în care se vede foarte clar cum operatorul regional de apă și canalizare, companie de utilități publice din Focșani, execută lucrări la conacul lui Marian Oprișan.

Conacul baronului de Vrancea este deja faimos la nivel național, nu o dată fiind fotografiat complexul de dimensiuni faraonice situat într-una dintre cele mai pitorești zone din țară. El a devenit și mai cunoscut, după ce jurnaliștii de investigații locali au arătat că respectivul conac aparține mamei lui Marian Oprișan, care a lucrat toată viața ei la o fabrică de confecții din Focșani.

Conacul are aspectul general al unei fortărețe și arată de-a dreptul impresionant, cuprinzând mai multe clădiri, dar și anexe arondate unor veritabile zone de agrement.

Și pentru că un baron rămâne baron chiar și după ce-și pierde electoratul, Marian Oprișan apelează la serviciile operatorilor publici pentru propria moșie.

Investigatoria
Investigatoria își propune să aducă și în România conceptul de jurnalism constructiv, urmărind, deci, să aducă laolaltă problema și soluția ei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE