Anne Heche a murit la o săptămână după accidentul suferit la Los Angeles. Nu a fost deconectată de la aparate

Data:

Actriţa americană Anne Heche a încetat din viaţă, vineri, la vârsta de 53 de ani. În urmă cu o săptămână, ea a suferit un accident teribil la Los Angeles şi de atunci era în comă, relatează people.com.

„Astăzi am pierdut o lumină strălucitoare, un suflet bun şi vesel, o mamă iubitoare şi o prietenă loială”, au precizat familia şi prietenii actriţei, într-un comunicat. “Anne ne va lipsi, însă ea există în continuare prin frumoşii ei fii, prin tot ce a făcut în carieră şi prin activismul său. Curajul său de a susţine mereu adevărul, de a-şi spune mesajul de dragoste şi acceptare va avea un impact care va dăinui”, se menţionează în comunicat.

Reprezentanţii familiei au precizat că, deşi Heche este legal decedată, conform legislaţiei din California, inima sa încă bate, pentru că nu a fost deconectată de la aparate, astfel încât Fundaţia OneLegacy să aibă timp să găsească oameni care au nevoie de organele ei pentru a supravieţui.

Citește și: Salman Rushdie. Poveștile sunt întotdeauna nemuritoare

Vestea decesului lui Heche vine la o săptămână după ce actriţa a intrat cu maşina într-o casă din Mar Vista, Los Angeles. Casa a suferit distrugeri, iar actriţa a ajuns la spital în stare critică. De atunci, ea nu şi-a revenit deloc şi a fost în comă.’

Heche era o veterană a televiziunii şi filmului care a devenit cunoscută la sfârşitul anilor 1990 ca parteneră a lui Ellen DeGeneres. După ce relaţia s-a încheiat, Heche a spus că atât mediatizare, cât şi notorietatea care au venit după au fost în detrimentul carierei ei. (G4 MEDIA)

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Profesorul Papahagi, despre George Simion și Claudiu Târziu: „Sau se îmbracă excesiv de pompos, ca să arate că ei sunt domni, sau se îmbracă precum țăranii, ca...

Adrian Papahagi, profesor la Facultatea de Litere a Universitățîi „Babeș‑Bolyai” din Cluj și director al Centrului de Istoria Cărții și a Textelor...

Percheziții într-un dosar ce vizează infracțiuni de fals în înscrisuri oficiale și înșelăciune, în Turda

Polițiștii din Turda au efectuat joi 5 percheziție domiciliare,...