sâmbătă, 27 noiembrie 2021
AcasăNewsletterAnisie ștampilează cu “fake news” opinia unui jurnalist și informații pe care...

Anisie ștampilează cu “fake news” opinia unui jurnalist și informații pe care nu le contrazice

Monica Anisie, a pus miercuri seară, într-o postare pe Facebook, ștampila “fake news”, însoțită de logo-ul instituției, pe un mesaj publicat de o ziaristă care a analizat faptele ministrului Educației.

Jurnalista a citat-o pe Monica Anisie, punând în oglindă declarațiile sale făcute la preluarea mandatului cu faptele sale de când este ministru al Educației iar ministrul a luat postarea sa și a pus pe ea eticheta FAKE NEWS, cu antetul ministerului.

În schimb, Anisie nu a dezmințit afirmațiile jurnalistei.

Jurnalista Diana Oncioiu, reporter Dela0.ro, care a scris în trecut despre inspectorii școlari implicați politic, a publicat marți, pe pagina sa de Facebook, un mesaj în care include un element de opinie, sub forma unei întrebări adresate USR ce include un răspuns anticipat din partea ministrului Anisie, cu privire la lipsa concursurilor în inspectorate.

Revista 22https://revista22.ro
Revista 22 este primul săptămânal independent postdecembrist. A primit numele acesta în amintirea zilei de 22 decembrie 1989, când Ceauşescu a părăsit clădirea Comitetului Central într-un elicopter. Revista 22 se adaptează din mers schimbărilor societăţii româneşti, fiind cunoscută ca cel mai bun săptămânal de cultură politică din România.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE