joi, 5 august 2021
AcasăNewsletterApa, un lux pentru multe comune din Argeș, în plin val 3...

Apa, un lux pentru multe comune din Argeș, în plin val 3 al pandemiei de COVID-19

Locuitori din mai multe sate ale judeţului Argeş au mari dificultăţi în a respecta îndemnurile autorităţilor de a se spăla cât mai des pe mâini, pentru a îndepărta riscul de infectare cu COVID-19, din simplul motiv că lipseşte apa.

De departe, cel mai cunsocut caz – dar şi cel mai grav – este cel al satului Valea Brazilor, aparţinând de comuna Băiculeşti.

Cunoscut pentru că tocmai s-au împlinit doi ani de când o localnică, dna Simona Niculescu (revenită în ţară după vreo trei decenii petrecute în Franţa) a obţinut, în Justiţie, o sentinţă rămasă definitivă şi executorie prin care Primăria şi Consiliul Local Băiculeşti sunt obligate să introducă apa curentă în sat.

Sat în care, altminteri, mai multe gospodării suferă de lipsa apei. Una dintre aceste gospodării fiind cea a mamei liderei PNL Alina Gorghiu, care a copilărit în zonă.

Bineînţeles că sentinţa respectivă, deşi definitivă şi executorie, a rămas hârtie calpă, niciuna dintre cele două autorităţi locale nesinchisindu-se să încerce măcar s-o respecte.

Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE