Apel la Iohannis și la ministrul Educației! Peste 750 de părinți și profesori din Timiș o susțin pe Aura Danielescu la șefia ISJ! « expressdebanat.ro

Data:

După ce peste 750 de părinți și cadre didactice din județul Timiș au semnat o petiție online prin care au cerut ca Aura Danielescu să rămână inspector școlar general, oamenii au mers mai departe și s-au adresat atât președintelui Klaus Iohannis, cât și ministrului Educației, Monica Anisie.

Mandatul Aurei Danielescu se încheie la sfârșitul acestei luni și nu va fi prelungit…

Express de Banat
Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul:

- Publicitate -spot_imgspot_img

Azi

Mai multe articole similare
Similare