luni, 24 ianuarie 2022
AcasăNewsletterApele Române plătesc cu 100 euro/oră avocați abonați la bani publici, deși...

Apele Române plătesc cu 100 euro/oră avocați abonați la bani publici, deși au departament juridic

Deși are un departament juridic care se află în subordonarea Directorului General, Apele Române au cumpărat servicii juridice. Banii au ajuns la un avocat care a fost generos plătit de Primăria București: aproape un milion de euro.

Între 19 aprilie 2019 și 31 decembrie 2019, compania Apele Române a plătit „din surse proprii” „servicii de consultanță și asistență pentru A.N. Apele Române în vederea eliberării domeniului public al statului, reprezentat de două imobile terenuri situate pe raza localității Sinaia”.

Oficialii au explicat că au nevoie de „servicii juridice pentru protejarea drepturilor de proprietatea publică și exercitării dreptului de administrare cu privire la terenurile situate pe raza localității Sinaia… constând în servicii de consultanță, asistență și reprezentare pentru A.N Apele Române în vederea eliberării domeniului public”.

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE