miercuri, 28 iulie 2021
AcasăRețeaApeluri aberante la 112! Unii români sună la numărul de urgență în...

Apeluri aberante la 112! Unii români sună la numărul de urgență în joacă, „pentru că sunt șmecheri”. Joaca se pedepsește! « expressdebanat.ro

Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) în calitate de administrator al Serviciului de urgență, face apel la cetățeni să sune la 112 doar pentru urgențe, iar în cazul în care se solicită informații despre noul coronavirus să apeleze linia TELVERDE – 0800.800.358 (0800.800.FLU). Nu toți înțeleg însă aceste reguli.

În perioada 25 februarie – 18 martie, operatorii STS au…

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE