Aplicația E-Muscel pentru reclamații online. De ce sunt nemulțumiți locuitorii orașului | Argeșul Online

Data:

spot_img

Aplicația E-Muscel pentru reclamații online. De ce sunt nemulțumiți locuitorii orașului de aplicația lansată în 2021.

Practic, cetățenii din Câmpulung puteau sesiza Primăriei orice fel de problemă pe aplicația E-Muscel. Angajații municipalității preluau problema, o rezolvau și informau petentul despre aceasta.

„V-am promis că tot ce o să fac o să fie în interesul vostru pentru a crește calitatea vieții fiecărui câmpulungean și mă țin de promisiuni.

Citește și: Clădiri construite ilegal la Mamaia Nord – cu până la cinci etaje peste limita legală. Cum a fost posibil. INFOGRAFIC cu proiectele și dezvoltatorii

Astăzi, mă mândresc cu faptul că orașul nostru este primul din România în care am implementat această aplicație care funcționează cu succes în Suedia, o țară civilizată în care lucrurile funcționează ca la carte, iar oamenii sunt tratați cu respect”, scria pe pagina sa de Facebook Elena Lasconi, acum trei ani.

„Nu lucrează nimeni la rezolvarea sesizărilor”

O vreme, lucrurile au mers așa cum se promisese. După care, municipalitatea a lăsat-o mai moale. Azi, la trei ani distanță, nimeni nu pare să se mai ocupe de sesizările făcute de cetățeni pe aplicația respectivă.

La începutul anului, dl Cătălin Ștefan Ilie a sesizat o problemă și a descris cam așa cum funcționează lucrurile: „O aplicație doar de fațadă. Nu lucrează nimeni la rezolvarea sesizărilor. Am depus o sesizare pe 17 noiembrie și mi s-a răspuns pe 13 decembrie pe mail, că „au fost luate măsurile corespunzătoare și situația s-a rezolvat”. Asta este tot, nimic concret, numai două vorbe pe mail, după două luni; iar situația bineînțeles că nu s-a rezolvat”.

Continuarea în Argeșul Online

Citește și: Scandalul „Nordis” de la Ploiești s-a lăsat cu arestări. La București, faptele sunt cercetate „in rem”, adică dosar ținut la sertar

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: Inquam Photos / George Călin)

spot_imgspot_img
Sorin Simion
Sorin Simion
A debutat în 1990 la ziarul România Liberă şi de peste 28 de ani lucrează în presă scrisă: ziarele Adevărul şi Gardianul, dar şi pentru publicaţii locale din judeţele Argeş, Mureş şi Harghita. Din 1998 colaborează cu o revistă cu profil social şi cultural din Goteborg, Suedia, iar din toamna lui 2018 este co-fondator al site-ului de ştiri locale www.argesulonline.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

A8 Moțca-Ungheni, un pas mai aproape de realizare | Ziarul de Iași

A8 Moțca-Ungheni, un pas mai aproape de realizare. „Suntem...

19 percheziții domiciliare și 14 persoane reținute în mai multe județe din țară | Gazeta de Dimineață

19 percheziții domiciliare și 14 inculpați reținuți, într-un dosar...

Traficul rutier a fost închis în centrul orașului Slatina pentru organizarea „Zilelor Recoltei” | Reporter24

Traficul rutier a fost închis în centrul orașului, Bulevardul...

Jocurile piramidale și pericolul din mediul online. Cum acționează infractorii | Átlátszó Erdély

Jocurile piramidale și pericolul din mediul online. Acest articol...