duminică, 26 septembrie 2021
AcasăLa ziActualitateApple repară una din vulnerabilităţile folosite de spyware-ul Pegasus

Apple repară una din vulnerabilităţile folosite de spyware-ul Pegasus

Producătorul iPhone-ului a lansat un patch de securitate pentru iOS, WatchOS şi macOS, care repară două breşe grave de securitate.

Cu mai puţin de o zi înainte de prezentarea noilor iPhone-uri şi anunţarea unor noi versiuni de iOS, WatchOS şi macOS, Apple a lansat un patch de urgenţă şi încurajează utilizatorii să-l instaleze cât mai repede.

Una dintre problemele reparate îşi are originea în componenta CoreGraphics a celor trei sisteme de operare. Primele indicii ale acesteia au fost descoperite de Amnesty International în luna august.

(…)

Pentru a descoperi care este a doua vulnerabilitate, accesați Ziarul de Iași.

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE