Aproape 100 de arhitecți și designeri din Ucraina vor să lucreze în Cluj-Napoca și alte orașe din România

Data:

Aproape 100 de arhitecţi şi designeri ucraineni şi-au anunţat intenţia de a lucra pentru firme din România, completând un formular online în acest sens, potrivit Monitorului de Cluj.

Ei au răspuns astfel unui demers iniţiat de arhitectul clujean Vlad Negru şi popularizat de Ordinul Arhitecţilor din România. Astfel, arhitecţii ucraineni aflaţi în căutarea unui loc de muncă, dar şi birourile de arhitectură care intenţionează să angajeze sunt invitate să completeze formulare online.

„Printre sutele de mii de refugiaţi adulţi care au părăsit Ucraina, fugind din calea războiului, se numără şi arhitecţi, care au nevoie în această perioadă foarte dificilă de sprijinul nostru.

Vă invităm pe toţi să le întindem o mână de ajutor prin intermediul a două instrumente dezvoltate de arhitectul Vlad Negru, via Trans Form din Cluj. (…) Aceste instrumente sunt foarte utile deoarece strâng şi pun împreună arhitecţii ucraineni care îşi caută de lucru, cât şi birourile de arhitectură care postează anunţuri de angajare pentru arhitecţii ucraineni”, prevede anunţul.

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Iohannis printre favoriții pentru funcția de președinte al Comisiei Europene | Politico

Iohannis printre favoriții pentru funcția de președinte al Comisiei...

Una din trei mame minore a rămas gravidă la 15 ani

Una din trei mame minore a rămas însărcinată pentru...

BEC permite ruperea alianței PSD-PNL la București, deși termenul a fost deja depășit 

BEC permite ruperea alianței PSD-PNL la București, printr-o hotărâre...