Aproape 200 de pasageri Wizz Air au fost blocați peste 24 de ore pe Aeroportul Luton | Ziarul de Iași

Data:

spot_img

Aproape 200 de pasageri au fost blocați pe Aeroportul Luton timp de peste 24 de ore, fără cazare, după anularea unui zbor Wizz Air. Care sunt explicațiile companiei.

Pasagerii care se îmbarcaseră duminică seară pe Aeroportul Luton în cursa ce urma să-i aducă la Iași au avut o surpriză neplăcută: au fost coborâți din avionul companiei Wizz Air și îndrumați înapoi în sala de așteptare, apoi au parcurs check-in-ul înapoi, în aeroport. Unii mai norocoși, dacă se poate spune așa, au scăpat de partea cu urcarea/coborârea din avion.

„Zborul trebuia să fie la ora 21.35. Pe la 21.15 au început scanarea biletelor, la poarta de îmbarcare. Au trecut mai bine de jumătate dintre noi, apoi s-au oprit fiindcă nu mai era loc pe scări. Ne-au ținut vreo 15-20 minute în picioare, apoi ne-au zis să ne întoarcem în sala de așteptare, fiindcă sunt niște probleme tehnice. La 22.55 ne-au spus că zborul e anulat și că va fi altul a doua zi (luni) după-amiază. Ne-au mai spus că vom fi anunțați pe e-mail de ora zborului și de cazarea pentru noaptea respectivă”, ne-a povestit Andreea, o tânără din Iași, cum a început calvarul. Dar cei care nu au fost înștiințați că zborul a fost anulat s-au panicat că nu vor primi e-mail nici cu noua oră a zborului.

Citește și: Curtea de Apel Iași exclude înregistrările din dosarul de mită al fostului șef al CJ Vaslui, Dumitru Buzatu

Bilet pentru zborul respectiv a avut și directorul Arhivelor Naționale Iași, Florin Cîntic, care a relatat deja aventura în ziarul nostru. După miezul nopții au venit și informațiile de cazare – pentru familia Andreei, care constatat că drumul până acolo la ora aceea din noapte costa 70 de lire, respectiv pentru Florin Cîntic, care era anunțat că nu sunt locuri. În cele din urmă, aproape toți pasagerii și-au petrecut noaptea în aeroport.

Pe parcursul zilei de luni, ora 13 anunțată dimineață pentru zborul de întoarcere se îndepărta precum Fata Morgana, pe măsură ce timpul trecea. Cursa a avansat la ora 18, care s-a făcut 20, apoi 22. Între timp a început îmbarcarea pentru zborul obișnuit de luni seară de la aceeași oră 21.35. Curios e că pasagerii acestei curse fuseseră chemați și ei mai devreme la aeroport, povestește Andreea, pe motiv că vor decola la ora 14, astfel că sute de români, cei mai mulți ieșeni, au așteptat ore în șir avionul. De fapt, avioanele.

Continuarea, în Ziaruldeiasi.ro

Citește și: „Cum poate fi o țintă militară omul flămând care se duce să ia o plasă cu mâncare?” Petru Gabor | INTERVIU

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Foto: Ziarul de Iași)

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related