sâmbătă, 28 mai 2022
AcasăNewsletterAproape 900 de studenţi de la FMF Oradea cer reducerea taxelor, în...

Aproape 900 de studenţi de la FMF Oradea cer reducerea taxelor, în contextul în care cursurile continuă online

Studenţii Facultăţii de Medicină şi Farmacie din Oradea au iniţiat o petiţie online, prin care cer reducerea taxelor de şcolarizare, în condiţiile în care o parte din activitatea lor didactică se desfăşoară online.

Aproape 900 de tineri au semnat petiţia, în cele 10 zile trecute de la lansarea ei.

„Doresc scăderea considerabilă, cu cel puţin 1.000 de lei, a taxei anuale. Nefiind prezenţi la facultate, costurile acesteia scad, dar taxa anuală nu? Salubrizarea incintelor nu este necesară, costurile de întreţinere, cum ar fi apa şi curentul, nu există, iar probabil singura persoană din toată facultatea care încă este acolo este portarul”, se arată în textul petiţiei.

Studenţii reamintesc că Universitatea nu ar trebui să fie o instituţie orientată spre profit şi se plâng că din taxele lor se plătesc salariile unor profesori „incapabili să susţină pre în format online”. „Studenţii plătesc taxe la fel de mari, pentru acoperirea salairilor profesorilor care au stat pe tuşă un semestru întreg. Inacceptabil!”, se mai arată în petiţie.

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE