Șină de tren furată cu tonele din Gara Simeria, găsită la un centru de fier vechi

Data:

Polițiștii de la transporturi, împreună cu angajați feroviari, au desfășurat acțiuni pentru eliminarea riscurilor privind sustragerile de componente de la infrastructura feroviară. Acțiunea a avut loc miercuri, la nivel național, iar în cadrul acesteia au fost controlate 126 de firme economice, având ca obiect de activitate colectarea de deșeuri de metale feroase și neferoase. Nereguli au fost constatate și în județul Hunedoara.

Șină la centrul de colectare

 Pe durata acțiunii, polițiștii au constatat 8 infracțiuni (6 de natură judiciară și 2 de natură economică) și au aplicat 230 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 53.120 de lei. În urma desfășurării acțiunii, au fost indisponibilizate și recuperate 2.231 de kilograme de metal feros, fiind cercetate 12 persoane, pentru comiterea de infracțiuni de furturi de la infrastructură.

În Hunedoara, polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Hunedoara au efectuat un control la un centru de colectare, cu punct de lucru în orașul Simeria. Aici au constatat că gestionarul societății ar fi achiziționat de la persoane fizice 1.951 de kilograme de șină de cale ferată, sustrasă din stația C.F. Simeria.

 În urma investigațiilor, au fost identificate cele trei persoane care ar fi sustras șina de cale ferată, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăinuire și furt, titrează GAZETA DE DIMINEAȚĂ.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Gazeta de Dimineață
Gazeta de Dimineațăhttp://gddhd.ro
Platforma online gddhd.ro acoperă, echilibrat, zona mass-media din județul Hunedoara. Informațiile principale sunt din județul Huendoara, dar nu sunt excluse județele Alba, Gorj, Timiș care își regasesc deseori loc pe platforma. Platforma reprezintă un vehiciul informațional pentru toți cei care vor să-și facă o idee despre potențialul acestui județ al României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Inspector șef adjunct al ITM Bihor, trimis în judecată pentru luare de mită | Crișana

Inspector șef adjunct al ITM Bihor, trimis în judecată...

Flagelul care afectează milioane de vieți | The Epoch Times-Romania

Flagelul care afectează milioane de vieți a fost discutat...

Expoziția-muzeu Triaj: educație prin cultură | Puterea a cincea

Expoziția-muzeu Triaj: educație prin cultură, reprezintă o versiune reinterpretată a...

Un primar fără casă locuiește în vila soacrei sale bogate | Gazeta de Dimineață

Un primar fără casă locuiește în vila soacrei sale...