marți, 3 august 2021
AcasăRețeaAproape jumătate din elevii timișeni se plâng de cursurile online! „Unii profesori...

Aproape jumătate din elevii timișeni se plâng de cursurile online! „Unii profesori predau materia superficial” « expressdebanat.ro

Surplusul de teme și amenințarea cu scăderea notei la purtare sunt exemple de situații neplăcute cu care se confruntă elevii din județul Timiș în timpul orelor de curs. Aceasta este concluzia trasă de membrii Consiliului Județean al Elevilor care au întocmit un raport în care este expusă realitatea predării în mediul online.

Documentul cu privire la digitalizarea educației în…

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE