marți, 27 iulie 2021
AcasăRețeaAquacaraș trece la facturarea pe bază de consum estimativ « expressdebanat.ro

Aquacaraș trece la facturarea pe bază de consum estimativ « expressdebanat.ro

Starea de urgență, impune măsuri de criză și la nivelul serviciului de furnizare a apei potabile din județul Caraș-Severin. Din aprilie facturarea se face pe baza unui consum estimativ sau pe bază de autocitire.

Potrivit unui comunicat emis de către Aquacaraș Caraș-Severin măsura este luată în contextul epidemiologic creat de pandemia Covid 19 cu instituirea stării de urgență la…

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE