duminică, 24 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterArad: Poliția a sancționat un membru al secției electorale care a sesizat...

Arad: Poliția a sancționat un membru al secției electorale care a sesizat o încălcare a legii

O membră din secția 360 din Socodor a constatat că mai mulți votanți au fost însoțiți în cabina de vot de reprezentantul PNL din secția de vot.

Deși a sesizat președintele de secție, acesta nu a reacționat. Soluția a fost chiar cea recomandată în această dimineață printr-un comunicat de presă emis de Inspectoratul de Poliție Județean Arad: „Sesizați orice încălcare a legislației la numărul unic de urgență 112 sau celui mai apropiat reprezentant M.A.I.!”. Cum femeia a considerat că a fost încălcată legea, a decis să apeleze numărul 112, așa cum recomanda chiar poliția.

La fața locului a sosit un echipaj de poliție care, culmea, a sancționat cu avertisment apelanta, deși aceasta și-a făcut datoria.

Arad24.nethttp://www.arad24.net/
Arad 24 completează, în stil propriu, piața media arădeană, aducând noi moduri de abordare, noi perspective și alte modalități de a reflecta realitatea imediată a Aradului de astăzi. Arad 24 este nealiniat politic și nu se supune nici unei comenzi din partea vreuneia dintre sferele de influență care afectează alte surse media, oferind astfel garanția obiectivității depline în reflectarea nealterată a realității cotidiene.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE