duminică, 26 septembrie 2021
AcasăNewsletterAradul se rupe de București. Pentru a construi un drum

Aradul se rupe de București. Pentru a construi un drum

Primăria municipiului Arad a fost astăzi gazda unui eveniment în premieră: semnarea acordului de asociere între Consiliul Județean Bihor, Primăria Oradea, Primăria Arad și Consiliul Județean Arad în vederea realizării proiectului drumului expres Oradea-Arad. Este pentru prima dată când mai multe UAT-uri decid să-și ia soarta în propriile mâini, fără a mai cere Bucureștiului aprobare pentru o investiție majoră de infrastructură.

Prin această asociere cele patru instituții vor putea să achiziționeze în comun serviciile de actualizare a Studiului de Fezabilitate al obiectivului de investiții ,,Drum expres Oradea-Arad”.

„Am semnat, astăzi, cu Ilie Bolojan, Călin Bibarț și Florin Birta, acordul prin care consiliile județene Arad și Bihor, respectiv primăriile Arad și Oradea, se asociază în vederea achiziționării în comun a serviciilor de actualizare a studiului de fezabilitate al drumului expres Arad-Oradea.

Este un eveniment cu adevărat istoric, prin care două județe se asociază pentru un obiectiv de un miliard de euro, susținute de Guvernul României! Asistăm la o revoluție administrativă care pornește, iată, din vestul țării!” a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Știrile Transilvaniei
ȘTIRILE TRANSILVANIEI este o platformă media care și-a propus să aducă în atenția întregii Românii evenimentele de interes din Transilvania, întrucât considerăm că această parte de țară este un model de bună conviețuire, de bună guvernanță, dar și de bune practici economice.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE