joi, 2 decembrie 2021
AcasăNewsletterArafat: „Nimeni nu poate garanta că marile festivaluri de muzică se vor...

Arafat: „Nimeni nu poate garanta că marile festivaluri de muzică se vor ține anul acesta”

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, a anunţat că marile festivaluri ale acestui an s-ar putea să nu se ţină, pentru că nu va fi permis un număr de zeci de mii sau de sute de mii de oameni, ci poate doar ca 100 sau 150 de persoane să desfăşoare o activitate împreună.

Arafat a declarat duminică seară, la Antena 3, că unii organizatori de festivaluri au început să anunţe vânzarea biletelor pentru evenimentele din acest an, în condiţiile în care autorităţile nu ştiu cum va evolua situaţia epidemiologică până la vară când sunt programate evenimentele muzicale.

„S-a supărat pe mine cineva că am zis „atenţie că nu e sigur că veţi putea organiza concerte cu zeci de mii de oameni” şi imediat a ieşit unul să comenteze de la Cluj că Arafat nu se pricepe la industrie, mă pricep mai mult la medicină, aşa este, e adevărat. Au început să anunţe de vânzare de bilete, noi nici nu ştim cum o să fie la vară şi o să ajungem la faza în care din nou o să iasă discuţii, scandal, cine îi despăgubeşte pe cei care au cumpărat biletele, cine o să facă asta… Ei trebuie să anunţe oamenii că e pe riscul lor”, a afirmat Arafat.

Transilvania Reporterhttp://www.transilvaniareporter.ro
Săptămânalul Transilvania Reporter este primul şi singurul săptămânal quality de pe piaţa de media din Transilvania, cu articole de autor, analize şi sinteze prin care dezvoltă actualitatea, cu un conţinut axat pe ceea ce înseamnă Transilvania, prin spirit şi cultură.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE