Arest prelungit pentru fostul polițist acuzat de act sexual cu o minoră « gds.ro

Judecătorii craioveni au dispus menținerea măsurii aresării preventive față de un fost polițist. Acesta este acuzat de procurorii DIICOT că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră de 13 ani. În plus, inculpatul este acuzat și de pornografie infantilă.

Cercetările în acest dosar au fost începute de procurorii DIICOT în octombrie, anul trecut. Anchetatorii au reţinut că, în 2017, pe când lucra la Secția 5 Poliție Craiova, inculpatul a cunoscut o minoră. Pe atunci,…

partajează acest articol:
Gazeta de Sudhttps://www.gds.ro/
Cel mai citit cotidian regional din țară, cu peste 7.000 exemplare pe ediție, audiență de 40.000 de persoane pe ediție, apariție de luni-vineri, distribuție în toată zona Olteniei (Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, Mehedinți).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Brașovul intră în scenariul verde

Organizarea şi desfăşurarea activităţilor în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte sunt permise, cu participarea publicului până la 50% din capacitatea sălii.

Florin Cîţu: “Pandemia a accentuat inegalitățile între femei și bărbați”

"Pandemia a condus la o creștere a violenței împotriva femeilor, în timp ce sarcinile și responsabilitățile casnice ale acestora au crescut", spune premierul.

Nou director la CJAS Bistrița-Năsăud, în urma concursului național

Deranj mare pentru conducerile Caselor Județeane de Asigurări de Sănătate, în condițiile în care fostul ministru al sănătății, Vlad Voiculescu, a decis scoaterea la...
partajează acest articol: