luni, 25 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterMicii producători protestează împotriva închiderii piețelor în Argeș și Oradea

Micii producători protestează împotriva închiderii piețelor în Argeș și Oradea

Câteva zeci de producători au protestat luni în fața Prefecturii Argeș, fiind profund nemulțumiți că nu își pot valorifica munca de peste an, nemaiavând posibilitatea de a-și vinde legumele și fructele.

Zeci de producători agricoli argeşeni s-au strâns, în această dimineaţă, în faţa clădirii care adăposteşte Prefectura şi Consiliul Judeţean Argeş, pentru a protesta împotriva închiderii pieţelor.

Micii agricultori protestează împotriva măsurii luate de Guvernul Ludovic Orban, de a închide pieţele agro-alimentare situate în spaţii închise, ca parte a unor măsuri restrictive de diminuare a răspândirii pandemiei de Covid-19, potrivit Jurnalul de Argeș.

Comercianţi din toate pieţele orădene s-au strâns, luni dimineaţă, în Piaţa Cetate, pentru a protesta împotriva măsurii de închidere a bazarurilor, în contextul noilor restricţii impuse de Guvern pentru limitarea cazurilor de Covid-19.

Protestul a început la prima oră, zeci de vânzători mergând în piaţă supăraţi.

„În primăvară, când s-a închis tot, ne-au asimilat supermarketurilor, iar acum ne asimilează pieţelor închise. E o dublă măsură”, a spus doamna Doina, care activează în Piaţa Rogerius.

Comercianții afirmă că oricum vânzările au scăzut drastic pe fondul pandemiei şi se tem că noua măsură îi va falimenta.

Jurnalul de Argeșhttps://jurnaluldearges.ro
Publicaţia Jurnal de Argeş a fost înființată în 1994 membru BRAT membru al Clubului Român de Presă, membru fondator în Patronatul Presei Locale – ROMEDIA, membru fondator AOA Argeș (Asociația Oamenilor de Afaceri), membru al Camerei de Comert, Industrie și Agricultură Argeș.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE