joi, 29 iulie 2021
AcasăRețeaArmă de vânătoare ascunsă în scorbura unui copac şi alte zeci de...

Armă de vânătoare ascunsă în scorbura unui copac şi alte zeci de proiectile confecţionate artizanal, descoperite de poliştii cărăşeni « expressdebanat.ro

Nerespectarea regimului armelor și al munițiilor pare că a devenit un trend în Caraș-Severin! Imaginația celor care practică braconajul depășește orice limită! Scorbura unui copac, ascunzătoarea perfectă pentru o armă de vânătoare și muniția aferentă.

Weekendul trecut, duminică, 17 mai, în jurul orei 19.00, poliţişti de la Poliția Orașului Bocșa și…

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE