duminică, 24 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterArmand: "Sunt la un pas de a completa puzzle-ul Mafiei din Primăria...

Armand: „Sunt la un pas de a completa puzzle-ul Mafiei din Primăria Sectorului 1”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a declarat, vineri, că persoanele care o atacă pentru că a permis unor tineri artişti să folosească holul instituţiei pentru a-şi expune lucrările fac parte din “puzzle-ul Mafiei” existente în Primăria de sector. Unul dintre cei care au iniţiat atacul împotriva lui Armand este avocatul fostului primar PSD Daniel Tudorache.

“Urmele diamantelor. Am decis să scriu acest text pentru că aproape am reuşit să completez puzzle-ul Mafiei din Primăria Sectorului 1 şi aş vrea să vă prezint o parte, o mică parte, din conexiunile celor pe care îi vedeţi astăzi atacând disperaţi reformele începute de mine la Primăria Sectorului 1, prin intermediul televiziunilor conduse de fugari anchetaţi de Justiţie, foşti turnători ai Securităţii sau tot felul de site-uri de fake-news întreţinute până acum cu bani publici, inclusiv de la această primărie”, a precizat Armand pe pagina sa de Facebook.

Totodată, Armand a prezentat o serie de informaţii despre care a afirmat că dezvăluie motivele din spatele recentelor atacuri la adresa sa, inclusiv cel legat de expoziţia de artă din sediul Primăriei Sectorului 1:

“Bucureşti, Sectorul 1, Piaţa Mureş, 28 Septembrie 2020. A doua zi după alegerile locale. La sediul Biroului Electoral al Sectorului 1 (BES 1) l-am prins pe un membru PSD cu peste 400 de procese verbale asupra lui în incinta BES 1. Deasupra sediului BES 1, la etaj, funcţiona sediul Direcţiei de Mediu din cadrul Primăriei – pe post de fabrică de procese verbale şi sediul de campanie al PSD. După ce am reclamat acest incident la Poliţie a început ofensiva roşie iar aparatul de propagandă s-a mişcat aproape perfect. Poliţia locală condusă de omul PSD a executat ordinele partidului şi a intrat în posesia unor înregistrări prin care acuzau preşedintele BES 1 şi candidaţii USR PLUS că fură voturi. Au denaturat adevărul pentru a ieşi victime. Au intentat procese printr-un avocat care până zilele trecute era răsplătit excelent de fostul primar cu contracte de la Poliţia Locală sau Administraţia Domeniului Public Sector 1. A urmat apoi un şir lung de procese pentru că PSD prin acest avocat a contestat alegerea mea în funcţia de Primar al Sectorului 1. Am câştigat în cele din urmă şi toate instanţele din România mi-au dat dreptate că nu s-a furat nici un vot şi sunt primar legitim. Reprezentatul PSD în BES 1 a fost şefa Serviciului Juridic din Poliţia locală”.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE