joi, 20 ianuarie 2022
AcasăDeutsche WelleAruncă Germania doze de vaccin?

Aruncă Germania doze de vaccin?

Vaccinul anti-COVID este la mare căutare. Milioane de oameni vor să fie imunizaţi. Dar, Germania este forţată să arunce vaccin din cauza unor probleme de logistică, susţine şeful FDP, Christian Lindner. O fi adevărat?

Campion mondial la export, specialist în logistică, ţara organizării. Germania are un bun renume în lume, mai ales dacă este vorba despre eficienţă şi administrare. Cu atât mai mult sunt afectaţi germanii de paşii ezitanţi pe care Berlinul îi face pe drumul combaterii pandemiei secolului. Nivelul infectărilor rămâne ridicat şi lipsa testelor transformă lupta împotriva pandemiei într-o agasantă probă de răbdare. La acestea se adaugă o problemă şi mai mare: vaccinarea împotriva coronavirusului se desfăşoară extrem de lent.

Doar 2,7 procente din populaţie a fost complet imunizată până acum, iar 5,7 la sută au beneficiat de prima doză de vaccin. Sunt informaţiile publicate de Ministerul Federal al Sănătăţii pe 4 martie. 

Deutsche Wellehttps://www.dw.com/ro
Deutsche Welle este un post de radio internațional din Germania. A început să emită regulat din anul 1953. Este membru ARD.Primul program în limba română a fost difuzat de postul de radio german la 19 august 1963. Și-a încetat activitatea pe 1 ianuarie 2012.Momentan, există un site în limba română.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE