luni, 26 iulie 2021
AcasăRețeaAsfalt proaspăt pe un drum județean din Caraș-Severin. Până la modernizarea pe...

Asfalt proaspăt pe un drum județean din Caraș-Severin. Până la modernizarea pe bani europeni, lucrările de reparaţii vor viza alţi 9 kilometri « expressdebanat.ro

Direcția de Drumuri Județene Caraș-Severin vine cu o veste îmbucurătoare pentru localnicii din Comorâște și Doclin. Recent, lucrările de reparații, prin turnarea de covoare asfaltice, cu o grosime variabilă de aproximativ 6 cm au fost finalizate.

Lucrările de reparații pe DJ 572 vizează doar oferirea unor condiții cât de cât decente pentru cei care tranzitează…

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE