Cine este asistentul europarlamentarului Diana Șoșoacă | Aktual24

Data:

spot_img

Cine este asistentul europarlamentarului Diana Șoșoacă. Fondatoarea Partidului SOS România l-a ales ca asistent în Parlamentul European pe Clement Sava.

Asistentul europarlamentarului Diana Șoșoacă este Clement Sava, conform paginii oficiale a Parlamentului European.

Sava a fost purtător de cuvânt al unui partid înființat de un fost șef al SIE, Teodor Meleșcanu.

A trecut prin mai multe partide înainte de a ajunge în Partidul SOS România

Fost jurnalist, Clement Sava este un traseist politic, el trecând prin mai multe partide înainte de a ajunge în partidul lui Șoșoacă.

Citește și: Andreea Ember, despre cum se face cercetarea în Franța: „Toți colaborează pentru ca cercetarea să nu fie oprită și cultura să ajungă în cele mai adânci pături ale societății.”

Sava a fost în conducerea PRU, partid înființat de Sebastian Ghita, apoi a devenit purtător de cuvânt la Forța Națională, partid înființat de Teodor Melescanu, fost șef al SIE. Ulterior a ajuns în SOS-ul lui Șoșoacă.

„Reprezintă structura la care trebuie să adere toți cei animați de patriotism”

Citește și: SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE DR. CAROL DAVILA anunță începerea proiectului NOSOCONTROL – Reducerea riscului de infecții nosocomiale în Spitalul Clinic de Nefrologie «Dr. Carol Davila»

„Am demisionat din Partidul România Unită și m-am alăturat partidului Forța Națională în calitate de purtător de cuvânt și vicepreședinte al formațiunii.

Consider că Forța Națională reprezintă structura la care trebuie să adere toți cei animați de patriotism pentru ca împreună să reușim coagularea forțelor naționaliste într-un singur for puternic”, susținea Sava în 2016.

Continuarea în Aktual24

Citește și: Ladislau Roth, dirijor israelian, supraviețuitor al Holocaustului, a împlinit 104 ani: „Ceea ce am trăit sunt lucruri care nu ar fi voie să fie uitate nicicând”

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: aktual24.ro)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related