luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterAsociația Pro Infrastructură despre lotul 3 al Autostrăzii Sibiu-Piteşti: Documentația favorizează speculanții,...

Asociația Pro Infrastructură despre lotul 3 al Autostrăzii Sibiu-Piteşti: Documentația favorizează speculanții, nu constructorii

Asociaţia Pro Infrastructură a descris pe contul de Facebook modul de întocmire al documentației la licitaţia pentru tronsonul 3 al Autostrăzii Sibiu-Piteşti, invocându-se încălcări ale legistaţiei la întocmirea documentaţiei.

Potrivit reprezentanților Asociației documentaţia se bazează pe un studiu de fezabilitate minimal din 2008, aspru criticat de Comisia Europeană.

”Există premisele ca majoritatea constructorilor serioşi să nu depună oferte, ci doar cei interesaţi să speculeze”, a concluzionează Asociaţia Pro Infrastrutură, potrivit căreia există deja o contestație depusă de Astaldi.

Precizările Asociației Pro Infrastructură

La finalul lunii septembrie CNAIR a lansat licitația pentru proiectarea și execuția tronsonului 3 al Autostrăzii Sibiu-Pitești. Proiectarea va dura între 12 și 18 luni, iar execuția lucrărilor între 45și 59 luni (finalizare în 2026/2027), valoarea estimată a contractului pentru cei 37,4 km de autostradă fiind de 5,3 miliarde lei (cea mai mare valoare licitată vreodată de CNAIR).

alba24.rohttps://alba24.ro
Publicație online dedicată județului Alba editată de Independent SRL din Alba Iulia. Conținut făcut de o echipă de 10 oameni de media cu experiență diversă și mare în presă.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE