Atentatul cu bombă de la Arad. Fiica milionarului ucis, suspectă în dosar. A fost ridicată de anchetatori de la locuinţa sa

Data:

spot_img

Atentatul cu bombă de la Arad. Fiica omului de afaceri Ioan Crişan, ucis în atentatul cu bombă de la Arad din mai 2021, a fost ridicată, miercuri, de poliţişti, de la locuinţa sa din cartierul Micălaca, urmând a fi dusă la sediul IPJ, apoi la Bucureşti, informează Agerpres.

Parchetul General a anunţat că efectuează miercuri dimineaţa şapte percheziţii la Arad, în dosarul asasinării omului de afaceri.

Potrivit unor surse judiciare, printre persoanele suspecte în acest caz se află şi fiica milionarului ucis.

Citește și: Percheziţii în cazul asasinatului cu bombă de la Arad

„Procurorii Secţiei de Urmărire Penală a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi ofiţeri din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române efectuează, în această dimineaţă, şapte percheziţii domiciliare în cauza privind săvârşirea infracţiunii de omor asupra unui om de afaceri din Arad, la data de 29 mai 2021. Dosarul privind explozia unui autoturism marca Mercedes Benz în parcarea magazinului Profi, din cartierul Vlaicu – zona Lebăda, din Arad, în dimineaţa zilei de 29.05.2021, a fost preluat de PÎCCJ de la parchetul local având în vedere complexitatea cauzei dată de gravitatea faptelor, impactul social major, aspectele de fapt investigate fiind extrem de grave. În vederea unei bune înfăptuiri a actului de justiţie, au fost alocate importante resurse umane şi logistice de către Poliţia Română, care şi-au desfăşurat activitatea sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia de urmărire penală’, a anunţat Parchetul General, într-un comunicat de presă.

Procurorii susţin că au efectuat numeroase activităţi investigative şi de cercetare penală, activităţi derulate în mod constant şi care au presupus inclusiv activităţi de cooperare judiciară internaţională.

Pe 29 mai 2021, omul de afaceri Ioan Crişan a murit, după ce maşina în care se afla a explodat în parcarea unui supermarket din Arad. Principala pistă a anchetei a vizat un asasinat la comandă.

Citește și: Macabru. Anchetă penală în România și în Republica Moldova pentru moartea suspectă a două soții ale lui Beniamin Lup, președintele unei asociații de combatere a traficului de persoane

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Fotografie cu caracter ilustrativ. Sursa foto: Poliția Română / Facebook)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Percheziţii în cazul asasinatului cu bombă de la Arad

Procurorii Parchetului General şi ofiţeri de poliţie efectuează, miercuri...

Nicușor Dan a câștigat definitiv procesul cu ANI

Nicușor Dan a câștigat definitiv procesul cu ANI, după...