Atentatul cu bombă de la Arad. Omul de afaceri a fost asasinat la comanda fiicei pe care dorea să o dezmoştenească (surse)

Data:

spot_img

Atentatul cu bombă de la Arad. Fiica milionarului omorât în atentatul cu bombă de la Arad din mai 2021 ar fi plănuit uciderea tatălui său după ce ar fi aflat că acesta urma să o dezmoştenească, au precizat, pentru Agerpres, surse judiciare.

Potrivit surselor citate, fapta comisă ar fi avut la bază un interes financiar, în sensul că omul de afaceri ar fi dorit să o dezmoştenească pe fiică şi să îi lase afacerea fostului ginere.

Sursele menţionate au arătat că dispozitivul amplasat sub maşina afaceristului a fost declanşat de la distanţă.

Fiica milionarului ar urma să fie acuzată de omor calificat şi instigare la aceeaşi infracţiune, conform aceloraşi surse.

Citește și: Atentatul cu bombă de la Arad. Fiica milionarului ucis, suspectă în dosar. A fost ridicată de anchetatori de la locuinţa sa

Parchetul General a efectuat miercuri dimineaţă şapte percheziţii la Arad în dosarul asasinării omului de afaceri, dintre care una şi la casa femeii.

În acest caz mai sunt implicaţi trei complici.

Pe 29 mai 2021, omul de afaceri Ioan Crişan a murit, după ce maşina în care se afla a explodat în parcarea unui supermarket din Arad. Principala pistă a anchetei se referă la un asasinat la comandă.

Ioan Crişan deţinea una dintre puţinele ferme de somn african din Europa de Est, amenajată de mai mulţi ani în perimetrul unei foste fabrici de cânepă situate la câţiva kilometri de municipiul Arad. Ferma are 22 de bazine alimentate cu apă termală provenită dintr-un foraj adânc de 900 de metri, iar o parte dintre acestea sunt populate de zeci de tone de peşte.

Citește și: Explozie soldată cu „morți și răniți” la Ankara. Autoritățile turce denunță un atac „terorist” | VIDEO

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(FOTO: Radu Tuta / AGERPRES FOTO)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Percheziţii în cazul asasinatului cu bombă de la Arad

Procurorii Parchetului General şi ofiţeri de poliţie efectuează, miercuri...

Nicușor Dan a câștigat definitiv procesul cu ANI

Nicușor Dan a câștigat definitiv procesul cu ANI, după...