miercuri, 27 octombrie 2021
AcasăNewsletterAtenţie, cad medicii! Peste 300 de cadre medicale infectate cu Covid-19, la...

Atenţie, cad medicii! Peste 300 de cadre medicale infectate cu Covid-19, la Spitalul Judeţean şi cel Municipal din Oradea

În Spitalul Municipal din Oradea, pacienţii Covid s-au înmulţit, dar personalul s-a împuţinat. Peste 150 de medici, asistente şi infirmiere de aici s-au infectat în ultimele două săptămâni, unii angajaţi devenind la rându-le pacienţi, alţii tratându-se la domiciliu pentru a nu-şi suprasolicita colegii rămaşi la datorie.

Agravarea crizei epidemiologice a ajuns şi în Bihor la cote mari. Într-o singură săptămână, în judeţ au fost depistate aproape 2.000 de noi infectări, înmulţirea îmbolnăvirilor punând la încercare sistemul sanitar local nu doar pentru că trebuie să asigure paturi tuturor pacienţilor, ci şi pentru că e nevoit s-o facă în condiţiile în care virusul loveşte inclusiv corpul medical.

BIHOREANUL a aflat că săptămâna trecută peste 20% din medicii, asistentele şi infirmierele celor două mari spitale din Oradea, Municipal şi Judeţean – adică sute de cadre medico-sanitare – au fost depistate cu Covid. Prin urmare, deşi numărul paturilor pentru noul val de pacienţi a fost suplimentat, se pune întrebarea cine îi va îngriji… 

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE