luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăSubiectivOpiniiAți capușat economia cu perfidie de viermi intestinali și cinism de hienă

Ați capușat economia cu perfidie de viermi intestinali și cinism de hienă

Autor: Vladimir Tismăneanu

Fără urmă de rușine în smintita-i gură, Găzarul invocă Patria Eternă, zice că-și face partid din “lacrimi, deznădejde și suferință”. Aiurea, bibicule! Îl faci, spre a relua cuvintele potrivite, “din bube, mucegaiuri și noroi”.
Ați acaparat tot ce se putea acapara, ați maculat tot ce putea fi mânjit, v-ați jucat de-a băncile, companiile de asigurări și falimentele, ați capusat economia cu perfidie de viermi intestinali și cinism de hienă, ați lovit cu patologică ură în justiție.

Lacrimi? Cele produse de gazele lacrimogene din 10 august 2018? Deznădejde? Pentru că n-ați izbutit să jefuiți chiar și ultimele resurse ale țării? Suferință? N-ați făcut decât să o provocați, să o exacerbați cu scârna pe care vreți să ne-o serviți drept trufanda.

Nu v-au fost suficiente trei decenii de autoritarism cleptocratic. Vă place, șmecherilor, mai vreți. Ai intrat în istorie cu un nume de boală. Ciuma lui Dragnea. Nimeni și nimic nu poate schimba acest lucru. Pentru că este adevărat, iar adevărul este mai puternic decât canaliile care vor să-l siluiască.

Sunteți blestemul abătut asupra României. Vă vor ajunge blestemele celor pe care i-ați umilit și i-ați obidit!

Sursă: Facebook Vladimir Tismaneanu – Professor of Politics, University of Maryland (College Park); Global Fellow, Woodrow Wilson Center


ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE