Au drogat și jefuit un bătrân de 80 de ani în Italia. Cum au fost prinse cele două românce | Aktual24

Data:

spot_img

Au drogat și jefuit un bătrân de 80 de ani în Italia. Cum au fost prinse cele două românce. Publicațiile italiene relatează în detaliu cum a decurs povestea.

L-au găsit pe canapeaua de acasă, inconștient. În jurul său era dezordine și semne evidente de jaf: din casă lipseau câteva obiecte din aur, bani și cardul bancar din portofel, precum și telefonul mobil.

Citește și: Orchestra Filarmonicii din Israel, Zubin Mehta, Martha Argerich și Lisa Batiashvili – prezenți la București cu prilejul aniversării a 145 de ani de la acordarea cetățeniei primilor evrei din România

Dar aventura nefericită a bărbatului de 80 de ani din Novara nu s-a încheiat aici: politistii care au venit la apartamentul său pentru a-l salva au observat pe masă trei pahare, dintre care unul conținea un lichid mai închis la culoare decât celelalte două.

Bărbatul a rămas înconștient timp de 96 de ore

Bărbatul, care a fost internat în spital, a fost testat pozitiv pentru benzodiazepine, un ingredient activ adesea utilizat în medicamentele cu proprietăți anxiolitice-sedative. Polițiștii de la Brigada mobilă au descoperit că cardul de credit furat de la bătrân fusese folosit pentru a retrage numerar și a cumpăra telefoane mobile scumpe. Bătrânul a rămas inconștient timp de 96 de ore.

Când s-a trezit, le-a povestit polițiștilor că a fost abordat în centrul orașului Novara de două fete care i-au spus că sunt fără bani și înfometate. Acestea au reușit să-l convingă să le ducă la el acasă. Aici, bărbatul a împărțit o băutură cu cele două fete.

Continuarea în Aktual24

Citește și: Știință, nu pseudoștiință. Sofia, la 102 ani, ia lecții de astronomie de la o profesoară din Elveția. Vrea să afle de unde vine încălzirea globală și dacă stelele dispar

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: pixabay.com/ djedj)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Moldova în afara UE, o țară exportatoare de oameni | Deutsche Welle

Moldova în afara UE, o țară exportatoare de oameni....

Rusia își va majora de zece ori producția de drone anul acesta | Euractiv

Rusia își va majora de zece ori producția de...

Cum influențează dronele scena globală și conflictul din Ucraina

Agresiunea rusă în Ucraina a subliniat rolul esențial al...