luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterAu fost demarate lucrările de extindere a Spitalului „Victor Babeș” din Timișoara!...

Au fost demarate lucrările de extindere a Spitalului „Victor Babeș” din Timișoara! Proiect în valoare de peste 8 milioane de euro

Peste opt milioane de euro vor fi investiți la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara. Unitatea sanitară se va extinde, iar lucrările au fost deja demarate.

Vor fi amenajate două corpuri de clădire. Corpul A are regimul de înălțime P+2. La parter va exista o sală de așteptare cu recepție, o zonă destinată internării și externării pacienților și o zonă cu cabinete de investigații și tratament. Aici va fi amenajată și o sală de tratament pentru bronhologia intervențională și un cabinet pentru anumite proceduri toracice minim invazive.

La etajul întâi vor fi amenajate mai multe saloane cu două paturi și grup sanitar propriu, dar și câteva spații medicale. Etajul al doilea, care va fi retras, va include o sală de conferințe, o sală de curs și câteva grupuri sanitare.

 „Din păcate, până acum Spitalul <<Victor Babeș>> a fost considerat întotdeauna ca fiind cenușăreasa sistemului medical din Timișoara. Această clădire, corpul A, ce se ridică în curtea unității sanitare, va fi amenajată la cele mai înalte standarde. Practic, vorbim de o relocare a ambulatoriilor de specialitate din Secția de Pnenumologie, dar și amenajarea a 13 saloane cu câte două paturi pentru pacienții incluși în programul de recuperare respiratorie. Cu ocazia asta, reducem și numărul de paturi din saloanele din clădirea veche a spitalului, unde, după cum se știe, există încăperi cu 8-10 paturi”, a spus prof. univ. dr. Cristian Oancea, managerul Spitalului de Boli Infecțioase.

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE