Au început „ofertele” pentru UNTOLD. 1500 euro pentru un apartament cu 2 camere în perioada festivalului

Data:

Festivalul Untold a devenit o adevărată afacere pentru clujeni în ultimii ani și tot mai mulți se îmbogățesc de pe urma celor care vin să se distreze.

Cel mai important festival din România va avea loc în perioada 9-12 septembrie la Cluj-Napoca după un an în care pandemia de COVID-19 a dat peste cap planurile organizatorilor, dar și a celor care se pregăteau să închirieze apartamente. UNTOLD 2021 ar urma să aducă în Cluj-Napoca din nou câteva zeci de mii de turiști, iar localnicii încearcă să profite cât mai mult de pe urma celor patru zile de show.

Astfel, descoperim că există pe piață apartamente la preț uriaș în perioada UNTOLD. De exemplu, un apartament cu 2 camere semidecomandat, construit după anul 2000, se închiriază cu suma de 1.500 de euro pe perioada UNTOLD.

Citește articolul complet în Monitorul de Cluj

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Migrația românilor, între speranță și dezamăgire | PUTEREA A CINCEA

Migrația românilor, între speranță și dezamăgire. Acesta este fenomenul...

Cum plătesc locuitorii unei comune pentru a fi dezinformați? | Gazeta de Stâlpeni

Cum plătesc locuitorii unei comune pentru a fi dezinformați?...