marți, 19 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterAu mai murit doi pacienţi aduşi de la Neamţ la Leţcani. Nu...

Au mai murit doi pacienţi aduşi de la Neamţ la Leţcani. Nu din cauza arsurilor

În acest moment, doar doi pacienţi aduşi la Iași din Neamț sunt în viaţă.

Alţi doi pacienţi transferaţi de la Terapie Intensivă din Piatra Neamţ la Iaşi în urma incendiului de la secţia ATI au murit la Spitalul de la Leţcani, a anunţat ieri ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru. Doi pacienţi au încetat din viaţă săptămâna trecută, iar zece oameni au murit în urma incendiului de la secţia ATI a Spitalului Judeţean Piatra Neamţ. Şase răniţi au fost transportaţi la Spitalul de la Leţcani, judeţul Iaşi, dintre care au mai rămas în viaţă doi.

„Dintre cei şase pacienţi transferaţi, din nefericire, patru au decedat. Toţi aveau vârste de peste 65 de ani şi prezentau comorbidităţi, dar nu prezentau arsuri sau alte afecţiuni datorate incediului. Mai sunt doi pacienţi în viaţă, dar în stare gravă. De asemenea, mai avem o femeie de 33 de ani cu factor de risc transferată de la Bucureşti şi un bărbat de aproximativ 70 de ani, de asemenea transferat de la Bucureşti. Echipa ATI, atât de la sediul central, cât şi de la Leţcani, depune zilnic toate eforturile necesare pentru a salva pacienţii aflaţi în stare gravă“, a declarat Carmen Dorobăţ, managerul Spitalului de Boli Infecţioase.

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE