sâmbătă, 27 noiembrie 2021
AcasăNewsletterAu renunțat la o carieră de succes în Occident pentru a face...

Au renunțat la o carieră de succes în Occident pentru a face medicină performantă la Timișoara

România are mai puțini medici și asistenți medicali pe cap de locuitor decât majoritatea țărilor UE, iar asta este o consecință a exodului medicilor, fenomen despre care s-a tot discutat în ultimele decenii. Există însă și povești cu final fericit – medici care s-au specializat peste hotare, dar care s-au întors în țară cu toate că s-au bucurat de o carieră de succes în străinătate.

Doctorul Andrei Brînzeu are zece ani de experiență în Spitalul de Neurologie și Neurochirurgie „Pierre Wertheimer” din Lyon, dar s-a întors în România. Este conferențiar universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara, operează la Spitalul Județean și oferă consultații în privat la Clinicile Medici’s Timișoara.

„Dr. Andrei Brînzeu a plecat să studieze și să se formeze ca medic în Franța. Nu din nevoi financiare, ci din dorința de a se forma și de a excela ca medic, într-una dintre cele mai exigente specialități medicale: neurochirurgia. A aplicat și a fost acceptat la spitalul de neurologie și neurochirurgie din Lyon, spital considerat, timp de zece ani, numărul unu în neurologie și neurochirurgie în Franța, conform clasamentului Le Point. Dr Andrei Brînzeu a avut șansa să se formeze și să facă sute de operații pe creier în echipa Prof. univ. dr. Marc Sindou, o personalitate marcantă a neurochirurgiei mondiale, cu multiple recunoașteri în Europa și SUA.”, potrivit Medici’s Timișoara.

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE