Audiențe la ISU? Numai în cazuri deosebite – Ziarul Mesagerul de Sibiu « mesageruldesibiu.ro

Data:

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu a anunțat programul cu cetățenii în perioada următoare.

Astfel, primirea în audiență se face numai în cazuri cu caracter deosebit, în baza unei cereri. Modelul este afișat pe www.isusibiu.ro, iar cererea se trimite Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” pe email:[email protected]

Consilierea cetățenilor se va face doar la telefon,…

Mesagerul de Sibiu
Mesagerul de Sibiuhttps://www.mesageruldesibiu.ro
Mesagerul de Sibiu este un saptamanal generalist, cu orientare spre subiectele cu caracter comunitar. Lansat in 2011, ziarul apare in fiecare vineri, in format standard 12 pagini (din care 4 color), intr-un tiraj de 5.000 exemplare, distribuite in municipiul Sibiu, orasele si comunele importante din judet, la vanzarea prin chioscuri si prin abonamente. O parte importanta a tirajului o constituie abonamentele contractate cu societati comerciale, institutii si persoane fizice. Editia online, accesibila pe www.mesageruldesibiu.ro, este actualizata de mai multe ori pe zi cu stiri de ultima ora si pune accent pe continutul multimedia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul: