AUDIO Înregistrare difuzată de AUR. Deputat PNL, acuzat că negocia absențe la moțiune: Promovăm câțiva oameni, unde vrei tu, nu știe nimeni. Îi facem membri PNL de formă și gata. Ne spui unde, instituții deconcentrate

Data:

Co președintele AUR, George Simion, a publicat pe contul său de youtube, o înregistrare audio în care susține că este vorba de deputatul PNL, Cosmin Șandru (foto), în timp ce încerca să-l convingă pe deputatul AUR, Ciprian Titi Stoica să lipsească marți de la votul moțiunii.  Șandru neagă că ar fi negociat și oferit funcții. Simion a anunțat în cursul zilei de luni că înregistrările au fost trimise la DNA.

În înregistrare se aude cum Șandru îi propune deputatului AUR să negocieze: ”Promovăm câțiva oameni, unde vrei tu, nu știe nimeni. Îi facem membri PNL de formă și gata. Ne spui unde, instituții deconcentrate”

Deputatul AUR Ciprian Titi Stoica refuză și îi explică liberalului că s-a întors din Anglia în țară, unde câștiga la fel de mult, pentru că ”este sătul de ce se întâmplă și nu se mai poate continua așa”.

Contactat de Antena 3, deputatul PNL, Cosmin Șandru a spus că n-a sunat pe nimeni. Când i s-a spus că a fost înregistrat, Șandru a admis că s-a întâlnit cu deputatul AUR săptămâna trecută, dar spune că a avut o discuție privind poziția celor de la AUR referitoare la moțiune.

Șandru susține că nu i-a oferit funcții pentru a-l încerca să determine să nu vină la votul de marți. ”Să nu fie extras din context. Dacă e înregistrarea cap coadă nu am nici un fel de emoție”, a mai spus parlamentarul PNL, precizând că nu a avut ce să-i ofere, titrează G4 MEDIA.

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Hărțuirea jurnaliștilor români, criticată de Departamentul de Stat al SUA. Cazul Boroș-PRESShub

Hărțuirea jurnaliștilor români este criticată de către Departamentul de...

Noi norme pentru combaterea spălării banilor adoptate de Parlamentul European

Parlamentul European a adoptat un pachet de legi care...

Trafic restricționat pe Autostrada A2 București – Constanța. Restricții și pe A1 Deva – Nădlac

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că...