Augustin Lazăr: ”Clasarea dosarului ’10 August’ este rezultatul strategiei oportuniste practicate de politicienii duplicitari”

Decizia de clasare a dosarului “10 August” este o consecinţă a strategiei oportuniste de administrare a justiţiei, practicate de politicieni duplicitari, a declarat Augustin Lazăr, procuror general al României în momentul în care Secţia Parchetelor Militare a început să ancheteze evenimentele de la Jandarmeriadă.

”Clasarea acestui dosar este rezultatul strategiei oportuniste de administrare a justiţiei şi de leadeship, practicată de politicienii duplicitari, în instituţiile judiciare din România. În managementul judiciar nu poţi avea în acelaşi timp oameni conformişti şi performanţă în aflarea adevărului! Pentru a afla adevărul în dosarele cheie privind modernizarea societăţii, cetăţenii români sunt nevoiţi să se adreseze CEDO”

Reamintim că Augustin Lazăr a avut o reacţie dură şi când DIICOT, la vremea respectivă condus de Georgiana Hosu, a clasat acea parte din dosar care îi viza pe şefii Jandarmeriei.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Slujbă de Înviere, pe scenă, în Piața Sfatului din Brașov

Pentru a evita aglomerația, lăcașele de cult vor amenaja din timp, în afara clădirilor, mai multe puncte de distribuire a "paștilor" în pachete/punguțe de unică folosință, închise.

O victorie aliată cât o zdrobitoare înfrângere comună

Se bucură mulți de ”victoria” alianței PNL și USR PLUS, care s-au înțeles să continue coaliția. Ar fi fost decizia rațională, cred nu puțini....

POIM: Alte 10 contracte, în valoare de 146 milioane lei, pentru spitale și centre sociale

Institutul Național de Neurologie și Boli Neurovasculare din București este beneficiarul celui mai mare contract semnat în aceste zile.