duminică, 17 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterAugustin Lazăr: ”Clasarea dosarului '10 August' este rezultatul strategiei oportuniste practicate de...

Augustin Lazăr: ”Clasarea dosarului ’10 August’ este rezultatul strategiei oportuniste practicate de politicienii duplicitari”

Decizia de clasare a dosarului „10 August” este o consecinţă a strategiei oportuniste de administrare a justiţiei, practicate de politicieni duplicitari, a declarat Augustin Lazăr, procuror general al României în momentul în care Secţia Parchetelor Militare a început să ancheteze evenimentele de la Jandarmeriadă.

”Clasarea acestui dosar este rezultatul strategiei oportuniste de administrare a justiţiei şi de leadeship, practicată de politicienii duplicitari, în instituţiile judiciare din România. În managementul judiciar nu poţi avea în acelaşi timp oameni conformişti şi performanţă în aflarea adevărului! Pentru a afla adevărul în dosarele cheie privind modernizarea societăţii, cetăţenii români sunt nevoiţi să se adreseze CEDO”

Reamintim că Augustin Lazăr a avut o reacţie dură şi când DIICOT, la vremea respectivă condus de Georgiana Hosu, a clasat acea parte din dosar care îi viza pe şefii Jandarmeriei.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE