sâmbătă, 4 decembrie 2021
AcasăNewsletterAUR cere ridicarea restricţiilor de circulație în noaptea de Înviere

AUR cere ridicarea restricţiilor de circulație în noaptea de Înviere

AUR solicită „corectarea” deciziilor luate de autorități în sensul ridicării restricțiilor de circulație în noapte de Înviere, atât pentru Paștele catolic, pe 2 mai, cât și pentru cel ortodox, pe 2 mai.

„În aceste sfinţite nopţi, creştinii îşi doresc să participe la slujba Învierii, urmată de Sfânta Liturghie; prin urmare, este necesară derogarea de la restricţiile de deplasare între orele 23,00 – 5,00, una dintre măsurile impuse de CNSU în data de 6 noiembrie 2020 şi prelungită lună de lună, până la un termen necunoscut”, precizează AUR, într-un comunicat transmis vineri.

Reprezentanții AUR susțin că se vor „lupta” pe toate căile, „în Parlament şi în afara lui”, ca „aberaţia de anul trecut să nu se mai întâmple”.

Revista 22https://revista22.ro
Revista 22 este primul săptămânal independent postdecembrist. A primit numele acesta în amintirea zilei de 22 decembrie 1989, când Ceauşescu a părăsit clădirea Comitetului Central într-un elicopter. Revista 22 se adaptează din mers schimbărilor societăţii româneşti, fiind cunoscută ca cel mai bun săptămânal de cultură politică din România.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE