AUR filmează non-stop pe deputatul USR care a surprins votul la două mâini din Parlament

Deputatul USR Filip Havârneanu a atras atenţia asupra faptului că, după ce a filmat un parlamentar AUR în timp ce vota în locul unui coleg în Parlament, membrii partidului lui George Simion s-ar fi „răzbunat” instalând o cameră GoPro pentru a-l filma în timp ce se află la muncă.

„Pentru a se răzbuna pentru că i-am prins furând, au instalat un GoPro să mă filmeze în fiecare moment al zilei. Mă bucur că cei de la AUR nu îşi pot lua privirea de la mine, poate aşa învaţă şi ei cum ar trebui să te comporţi în plen”, a precizat deputatul pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că şedinţa comună de dezbatere a bugetului pe anul 2021, desfăşurată în Parlament, nu a fost marcată doar de ieşiri din decor, insulte şi jigniri, ci şi de un alt fenomen: mai mulţi parlamentari PSD şi AUR au fost surprinşi în flagrant în noaptea de luni spre marţi de către colegii lor de la USR-PLUS în timp ce votau la două cartele diferite la amendamentele depuse la legea bugetului.

În ceea ce îl priveşte pe Filip Havârneanu, acesta a postat pe pagina sa de Facebook o înregistrare video în care un parlamentar AUR este surprins votând în locul unui coleg.

“AUR FURĂ şi îmi explică de ce este în regulă. Al 3 lea deputat prins în ultima jumătate de oră că votează cu mai multe cartele. Repede au sărit şi colegii lui să îi ia apărarea că totul este normal, aşa se face. Am sperat că AURUL doar votează cu PSD, nu că le-au luat şi din metehnele vechi. Trist. Acesta nu este Parlamentul în care vreau să fiu!”, a precizat Havârneanu în mesajul care însoţea materialul video.

Totodată, senatorul USR-PLUS Irineu Darău a postat un videoclip similar în care deputatul AUR Ciprian Titi Stoica poate fi văzut votând în locul unui coleg.

„Târziu în noapte, încă dezbatem şi votăm bugetul pentru anul 2021, într-o şedinţă prelungită de plen reunit. Emanuel Ungureanu a demonstrat cum un parlamentar PSD vota la două mâini. Nici AUR nu se lasă mai prejos: l-am surprins pe Ciprian-Titi Stoica, parlamentar AUR, făcând acelaşi lucru. Ce bine ar fi să nu avem hoţie măcar în Parlament!”, a afirmat Darău pe pagina sa de Facebook.

La rândul său, deputatul USR PLUS Emanuel Ungureanu a făcut publică o înregistrare video având imagini cu un gest similar, doar că de această dată în centrul atenţiei este o deputată PSD. Potrivit lui Ungureanu, numele deputatei este Matilda Goleac şi aceasta a votat în locul colegei de partid Vicol-Ciorbă Laura-Cătălina.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Salvamontistul argeșean Cornel Voicu a devenit campion național la rafting

Localitatea buzoiană Nehoiu a găzduit Dracula Race 2021 – R4 Rafting Euro Cup România, competiție ce a început sâmbătă dimineață cu proba de slalom,...

Centrul istoric al Alexandriei a devenit o ruină în așteptarea banilor europeni. Autoritățile acuză birocrația, oamenii acuză autoritățile

Centrul istoric al reședinței județului Teleorman arată de câțiva ani ca după bombardament. Pavajul e afectat serios, cârpelile de moment nu reușesc să acopere...

Pitești, încă o problemă!

La Interne se ține lanț problemele de imagine. Dacă scandalul public demite miniștri și actualul titular al portofoliului Internelor ar cam trebui să se...