vineri, 21 ianuarie 2022
AcasăDeutsche WelleAUR și-a început emanciparea internațională: pe ce filon se bazează?

AUR și-a început emanciparea internațională: pe ce filon se bazează?

AUR îşi pregătește terenul pentru intrarea în arena internațională: în interior prin poziția față de politicile minoritare din regiune, în exterior prin alianțe cu formațiuni naționaliste frecventabile din UE.

Deși lista parlamentarilor AUR sugerează că noul partid nu prea are profesioniști care să poată propune politici publice serioase, Alianța pentru Unirea Românilor pare să aibă, totuşi, o strategie clară.

În primul rând, AUR se asociază cu toate protestele antisistemice care au loc, de la cele sindicale la cele nevrotice împotriva purtării măștii. Apoi, liderii partidului sunt foarte activi și au aproape zilnic apariții la diferite televiziuni, clipuri video pe rețelele sociale prin care atacă permanent coaliția guvernamentală și oferă comentarii despre subiectele cele mai căutate pe internet.

În plus, contribuțiile mai mult sau mai puțin culturale ale reprezentanților AUR apar în ziare finanțate de Biserica Ortodoxă Română (de exemplu Lumina) și pe diferite site-uri care se autodefinesc drept independente, fără să fie cu adevărat (cum ar fi R3Media). Platformele media care sprijină AUR nu ocolesc tezele conspiraționiste la modă, dau de înțeles că militează pentru o revoluție a moravurilor și au aceeași filosofie ca acest nou partid în ceea ce privește vaccinarea împotriva epidemiei de coronavirus.  

Deutsche Wellehttps://www.dw.com/ro
Deutsche Welle este un post de radio internațional din Germania. A început să emită regulat din anul 1953. Este membru ARD.Primul program în limba română a fost difuzat de postul de radio german la 19 august 1963. Și-a încetat activitatea pe 1 ianuarie 2012.Momentan, există un site în limba română.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE