joi, 20 ianuarie 2022
AcasăDeutsche WelleAUR-ul antioccidental și cine e cel mai mare perdant al alegerilor

AUR-ul antioccidental și cine e cel mai mare perdant al alegerilor

AUR vine în Parlamentul României cu un discurs naționalist, homofob, anti-sistem, anti-covid, pro-ortodoxist, anti-occidental și suveranist.

Un astfel de partid nu este doar un loc în care se strâng frustrările românilor care au reflexe extremiste și care ar putea avea doar un rol sanitar, ci mai degrabă o nișă pentru interesele propagandei rusești, care mizează pe suveraniști și îi finanțează peste tot în Uniunea Europeană.

Prezența mică la vot, 31,84%, a favorizat PSD, un partid cu electorat captiv, care a reușit să-și activeze întregul bazin electoral. Absenteismul avantajează însă și formațiunile mici anti-sistem, dar le defavorizează pe cele cu electorat oscilant, precum PNL și USR, unde votanții sunt în majoritatea lor oameni din clasa de mijloc, capabili să înțeleagă erorile puterii și să le sancționeze.

Incapacitatea liberalilor de a stopa epidemia de coronavirus, măsurile neadecvate și promovarea clientelei slab pregătite în funcții importante au scăzut scorul partidului mult sub așteptări. Președintele Klaus Iohannis, care a făcut campanie electorală în exces împotriva PSD, ar fi de asemenea responsabil pentru scorul liberalilor.

Deutsche Wellehttps://www.dw.com/ro
Deutsche Welle este un post de radio internațional din Germania. A început să emită regulat din anul 1953. Este membru ARD.Primul program în limba română a fost difuzat de postul de radio german la 19 august 1963. Și-a încetat activitatea pe 1 ianuarie 2012.Momentan, există un site în limba română.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE