duminică, 28 noiembrie 2021
AcasăRețeaAurelian Bădulescu, fost viceprimar, a postat o fotografie trucată cu Iohannis în...

Aurelian Bădulescu, fost viceprimar, a postat o fotografie trucată cu Iohannis în chip de Hitler

Fostul viceprimar al Capitalei, Aurelian Bădulescu (PSD) mâna dreaptă a Gabrielei Firea a postat vineri pe Facebook o fotografie cu Klaus Iohannis în postura lui Adolf Hitler.

Fotografia lui Iohannis e însoțită de un atac la adresa președintelui: „Iohannissimul e acea doctrină de distrugere a identității naționale și de renaștere a internaționalismului marxist. Printr-o serie de măsuri politice, doctrina fixează principiile de bază ale cedării Suveranității naționale. Aceasta vizează punerea la dispoziția cuplului Merkel-Macron a întregii resurse umane și naturale a României”.

Bădulescu este consilier general la București și a candidat fără succes pentru primăria Sectorului 3. El este un apropiat al Gabrielei Firea, șefa PSD pe București, care nu s-a delimitat niciodată de gesturile și poziționările radicale ale acestuia.

Revista 22https://revista22.ro
Revista 22 este primul săptămânal independent postdecembrist. A primit numele acesta în amintirea zilei de 22 decembrie 1989, când Ceauşescu a părăsit clădirea Comitetului Central într-un elicopter. Revista 22 se adaptează din mers schimbărilor societăţii româneşti, fiind cunoscută ca cel mai bun săptămânal de cultură politică din România.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE