joi, 21 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterAutoritățile confirmă: am putea avea pod peste Dunăre, dar nu şi căi...

Autoritățile confirmă: am putea avea pod peste Dunăre, dar nu şi căi de acces către el

Semnalul de alarmă tras de Asociația Pro Infrastructură, potrivit căreia am putea avea pod peste Dunăre, dar nu şi căi de acces către el, este confirmat, cu jumătate de gură, de guvernanţi.

Potrivit Ştirilor Pro Tv, directorul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Mariana Ioniţă, admite că este foarte posibil ca podul să fie gata cu o jumătate de an înaintea drumurilor: “Lucrurile au pornit, din nefericire, puţin cu stângul. În anul 2018, în contractul cu antreprenorul nu au fost incluse şi acele lucrări de relocare a utilităţilor. Şi, din punctul meu de vedere, acesta este un lucru total greşit”.
Deşi reprezentanţii CNAIR dau vina pe pandemie, în realitate, arată Ştirile Pro Tv, funcţionarii români întârzie nepermis de mult cu exproprierile şi avizul de mediu.
Conform preşedintelui Consiliului Judeţean Brăila, Francisk Chiriac, “Nici în ziua de astăzi banii nu au fost daţi către proprietari, dar cel mai grav este că a doua etapă de exproprieri încă nu s-a făcut, iar lucrările drumurilor de legătură stagnează. Sunt oameni care trebuie să îşi facă datoria”.

Viața Liberăhttps://www.viata-libera.ro/
Are 6 ediții săptămânal și din 1998 este auditat BRAT. Este distribuit în județul Galați prin rețeaua proprie și Poșta Română. www.viata-libera.ro este ediția online și are aproximativ 20.000 de vizitatori unici zilnic.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE