Autoritățile județului Botoșani propun măsuri pentru a combate fărădelegile din Centrul Vechi | Monitorul de Botoșani

Data:

spot_img

Autoritățile județului Botoșani propun măsuri pentru a combate fărădelegile din Centrul Vechi. Prefectul județului, Dan Nechifor, a anunțat astăzi, într-o conferință de presă, că va lua măsuri pentru a restabili ordinea. În ultimul timp tot mai multe multe incidente au alarmat locuitorii și părinții elevilor care frecventează zona.

Un nou furt a avut loc pe 17 septembrie, când un bărbat a rămas fără telefonul mobil în timp ce descărca unelte din portbagajul mașinii sale, în apropierea intersecției străzilor 1 Decembrie 1918 și Poștei. Meșterul, aflat lângă autoturismul său, nu a observat când un hoț, însoțit de un complice, i-a subtilizat rapid telefonul din buzunar. Întregul incident a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă, dar hoțul a reușit să dispară înainte ca cineva să intervină.

Citește și: Cod galben și portocaliu de viituri în Moldova și Dobrogea. Avertizarea este valabilă până vineri la prânz

Centrul Vechi al Botoșaniului a devenit o zonă nesigură

Acest furt este doar unul dintre multele acte de infracționalitate care au loc în Centrul Vechi, o zonă ce a devenit un adevărat focar de violență și nesiguranță. După ce, la finalul lunii august, un tânăr de 18 ani a fost agresat brutal de un grup de huligani pe Pietonalul Transilvaniei, părinții elevilor de la Liceul de Artă „Ștefan Luchian” și-au exprimat îngrijorarea. Copiii lor, mutați recent la Liceul „Petru Rareș”, în apropierea Centrului Vechi, sunt expuși zilnic riscului de a deveni victime ale infractorilor. „În 2021 am solicitat în mod oficial UAT-ului din municipiul Botoșani suplimentarea și înlocuirea camerelor care nu înregistrează calitativ imaginile din acea zonă. Urmare a petițiilor sunt convins că o să mai apară petiții de la părinți referitoare la zone de risc din municipiul Botoșani. Voi face o solicitare scrisă către municipiul Botoșani referitoare la acest aspect”, a spus prefectul Dan Nechifor.

Continuarea, în Monitorulbt.ro

Citește și: Fostul europarlamentar Vlad Gheorghe reclamă faptul că BEC împiedică independenții și partidele mici să candideze la alegeri

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Foto: Monitorulbt.ro)

spot_imgspot_img
Monitorul de Botoșani
Monitorul de Botoșanihttp://www.monitorulbt.ro
Singurul ziar tipărit din județul Botoșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

50 de ani de la construirea Transfăgărășanului: o poveste de sacrificiu și eroism | Mesagerul de Sibiu

S-au împlinit 50 de ani de la construirea Transfăgărășanului....

555 de tone de îngrăşământ chimic, depozitat necorespunzător în județul Timiș

Polițiștii Secţiei 6 Rurale Găvojdia au depistat peste 555...

Accident rutier cu vehicule ale Armatei pe podul peste Siret, între Brăila și Galați | De Brăila

Un accident rutier s-a produs, joi, pe drumul european...