luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterAutostrada Transilvania, autostrada problemelor birocratice

Autostrada Transilvania, autostrada problemelor birocratice

S-a lansat licitația pentru realizarea unui sector de 41 de km al Autostrăzii Transilvaniei. Este vorba despre tronsonul Poarta Sălajului-tunel Meseș-Zalău-Nușfalău. Reprezentanții asociației Pro Infrastructura susțin că documentația are mai multe aspecte negative care ar putea întârzia lucrările.

Reprezentanții asociației Pro Infrastructura anunță că zilele trecute Compania de Drumuri a lansat licitația pentru proiectarea și execuția Autostrăzii Transilvania, tronsonul Poarta Sălajului-tunel Meseș-Zalău-Nușfalău. Sectorul de 41 kilometri, ar trebui să fie gata după 48 de luni, în urma unei investiții în valoare de aproape patru miliarde de lei.

Proiectul conține tunelul Meseș de 2,8 kilometri, peste 40 de poduri și viaducte în lungime totală de 8 kilometri, un nod rutier la Zalău, un centru de întreținere în cadrul acestui nod și două spații de servicii. Specialiștii Pro Infrastructura susțin că au descoperit mai multe probleme în documentația pentru realizarea licitației.

Crișanahttps://www.crisana.ro/
Crișana este cea mai veche publicație de limba română din această parte a țării, cu o apariție neîntreruptă din 1945 și până în prezent.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE