Curți inundate, după o avarie la rețeaua de apă. Operatorul susține că n-are nicio avarie

Data:

Strada Nicolae Dobrin din Pitești, duminică dimineață: Apa rezultată dintr-o avarie, despre care locuitorii din zonă spun că durează de o săptămână și jumătate, se scurge în curțile oamenilor și se infiltrează la temeliile caselor și anexelor.

Proprietarii afectați au tot sunat în mai multe rânduri la SC Apă Canal 2000 SA, operatorul de apă și canalizare al Piteștiului, iar de două zile, se uită și mai neputincioși cum apa le amenință agoniseala. 

„Am apelat zilnic dispeceratul Apă Canal 2000 pentru a sesiza avaria. Au venit, au deschis șantierul sâmbătă, pe 10 septembrie 2022, dar în afară de niște gropi pe care le-au săpat fără a găsi defecțiunea, nu au făcut nimic. Apa a continuat să curgă și mi-a inundat curtea, pătrunzând pe sub temelie, în imobil. De atunci, i-am apelat zilnic pentru a vidanja apa colectată, dar de vineri, de când n-am mai sunat, nu a mai venit nimeni si situația s-a înrăutățit”, a declarat, pentru PressHub, Angela Boboc, unul dintre proprietarii afectați.

Dincolo de pagubele inerente, avaria, de care operatorul nu pare să-și fi mai adus aminte în ultimele zile, presupune, evident, și pierderi, unele consistente, dat fiind faptul că vorbim de mai bine de o săptămână de când apa curge aiurea.


Oamenii se întreabă cine va suporta toate aceste pierderi înregistrate în rețea, cine îi va despăgubi pentru pagubele suferite și, mai ales, când va fi totuși rezolvată problema.

Între timp, pe pagina oficială a SC Apă Canal 2000 scrie (duminică dimineață, FOTO) că, în acest moment, nu există avarii sau intervenții neprogramate în rețeaua de apă și canalizare, deși „susurul” apei irosite se aude în toată zona.

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Magazinele nu vor fi închise în weekend. Decizia lui Ciolacu

Magazinele nu vor fi închise în weekend, a declarat...

Chirica și Alexe nu au motive de îngrijorare, deși au 4 și 3 dosare penale

Chirica și Alexe nu au motive de îngrijorare până...

Circulația pe Podul Grant va fi redeschisă duminică, 31 martie

Circulația pe Podul Grant va fi redeschisă duminică, de...