„Avatar: The Way of Water”, pe primul loc în box-office-ul din SUA. 

Data:

Filmul „Avatar: The Way of Water”, regizat de James Cameron, s-a menţinut pe primul loc în box-office-ul nord-american în weekendul prelungit de Crăciun, potrivit datelor comunicate luni de compania specializată Exhibitor Relations, relatează Agerpres. Asta, în pofida cinematografelor rămase parţial fără spectatori din cauza furtunilor violente de zăpadă din SUA.

Încasările obținute până în a doua zi de Crăciun

Această continuare mult aşteptată a superproducţiei SF din 2009 a obţinut încasări de 90 de milioane de dolari de vineri până luni inclusiv, zi liberă în Statele Unite şi Canada, în cel de-al doilea weekend al său de proiecţii în America de Nord.

În box-office-ul mondial, filmul „Avatar: The Way of Water” a obţinut până luni încasări totale de peste 889,3 de milioane de dolari, potrivit site-ului boxofficemojo.com.

Citește și: Magazinul „autentic românesc” al Olguței Vasilescu, aproape de închidere. Inaugurat cu fast în iulie, pe minus în decembrie

Cu o acţiune plasată din nou pe planeta fictivă Pandora, acest lungmetraj prezintă o serie de evenimente care se desfăşoară la peste un deceniu după intriga din filmul original din 2009.

Puşcaşul marin Jake Sully, interpretat de actorul Sam Worthington, şi-a efectuat tranziţia în corpul unui Na’vi – popor de dimensiuni mari, cu pielea albastră, din Pandora – şi colaborează cu acesta pentru a-i proteja habitatul de o ameninţare mortală.

Continuarea în Euronews România


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img
spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related